Miralem Demirović: Frizer kojem vjeruje i britanska milijarderka Claire Johnson

Šišao sam i starije fudbalere Veleža koji su poznati u svijetu poput Seje Kajtaza, Semira Tucea, Envera Marića.

Ukoliko ste u Mostaru, a u dilemi ste gdje pronaći usluge profesionalnog frizera, najbolja preporuka je frizerski studio “MAL”, mjesto na kojem opušteno u rukama educiranog stručnjaka bogatog iskustva uživaju i žene i muškarci.

Vlasnik studija je Mostarac Miralem Demirović, koji ovaj privatni biznis uspješno vodi već deset godina.

– U salonu sam zapravo i odrastao, a ovaj posao radim već dvanaest godina. Lijep je to posao, pun izazov za nas koji ga volimo. Nakon završene Frizerske škole u Mostaru započeo sam svoju karijeru. Prve korake u frizerskoj struci napravio sam u jednom od mostarskih poznatih centara “Beauty and Oxiline”. Zbog želje za novim iskustvima, nadogradnjom znanja i kako bih u radu pratio svjetske trendove završio sam razne seminare i pohađao edukacije jer smatram da znanja nikad nije puno. Zadovoljstvo i osmjeh klijenta nakon urađenog posla za mene je najveća nagrada, kaže Demirović.

Ističe da je populacija koja dolazi na frizerske usluge većinom mlađe dobi, a, on je zaslužan i za izgled i imidž brojnih sportista grada Mostara i šire.

– Šišao sam i starije fudbalere Veleža koji su poznati u svijetu poput Seje Kajtaza, Semira Tuce, Envera Marića. Od poznatih osoba kojima sam radio frizure izdvojio bih britansku milijarderku Claire Johnson, a saradnja s njom će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju, a nadam se da ćemo opet raditi zajedno, kaže ovaj odlični frizer.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime