Jeste liu znali da postoje seksi-rekordi?! Neki od njih ušli su u Guinnesovu knjigu rekorda, a neki su srušeni tek neslužbeno.

Orgazam

Britanka Sarah Carmen pati od poremećaja trajne spolne nadraženosti. To znači da bez ikakvog dodira može doživjeti orgazam. U ovom slučaju ga doživi i do 200 puta na dan. Iako je mnogi smatraju pravom sretnicom, ovaj poremećaj, kao i svaki drugi, stvara probleme u svakodnevnom životu.

Najjača vagina

Tatyana Kozhevnikova je neslužbeno postavila rekord 2009. godine u vaginalnom dizanju utega. Ruska gimnastičarka može podići čak 14 kilograma koristeći samo unutarnje mišiće u vagini.

Najstarija djevica na svijetu

Britanka Clara Meadmore, kada je napunila 107 godina, izjavila je kako je tajna njene dugovječnosti u apstinenciji. Dodala je kako se nikada nije seksala niti imala ljubavnu vezu jer joj se sve to činilo jako napornim. Već s 12 godina odlučila je da se neće udati, a 1920. i 1930. bile su godine kada su se žene seksale većinom u braku. Rekla je kako je ponosna što je cijeli život bila djevica. Preminula je 2011. u 108. godini.

Najveće prirodne grudi

Amerikanka Norma Stitz upisana je u Guinnessovu knjigu rekorda 2000. godine jer je vlasnica najvećih prirodnih grudi. Pravo ime joj je Anne Hawkins-Turner, a njen broj grudnjaka je 102 ZZZ. Mjerenja pokazuju kako su grudi duge 109 centimetara, a obim im je 177 centimetara. Kaže kako su joj dojke počele rasti kada je navršila devet godina i od tada su se povećavale. Doktori su joj preporučili da ih smanji zbog problema sa kičmom koji se mogu razviti od težine grudi, ali odbila je jer tvrdi da njena leđa razvijaju mišiće proporcionalno s rastom grudi, pa se ne želi „miješati“ u majku prirodu.

Erotska kolekcija

Amerikanka Naomi Wilzig vodila je Muzej erotske umjetnosti u kojem je izložila svoju najveću kolekciju erotskih stvari. Posjedovala je 4.000 predmeta što uključuje razna seksualna pomagala, slike i odjeću. Muzej je vodila do 2015. godine, kada je preminula.

Najdulje masturbiranje

Japanac Mansanobu Sato postavio je rekord za najdulje masturbiranje u svijetu. Svoju je ruku koristio devet sati i 58 minuta. Srušio je prijašnji rekord, koji je također on držao, te se tako 2011. godine pretekao za 28 minuta.

Najduži poljubac

Ekkachai i Laksana Tiranarat s Tajlanda ušli su u Guinnessovu knjigu rekorda jer su se ljubili 58 sati, 35 minuta i 58 sekundi. Nisu spavali, jeli niti imali pauze kako bi mogli otići u wc. Osvojili su novčanu nagradu i dva dijamantna prstena.

Najmasovnija orgija

U Japanu se okupilo 250 muškaraca i žena koji su ušli u Guinnessovu knjigu rekorda učestvujući u najvećoj orgiji na svijetu. Svi parovi su se seksali u istoj pozi istim ritmom kako bi sve bilo usklađeno. Prije samog čina testirali su se na spolno prenosive bolesti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime