Lepa Brena otkrila šta jede tokom dana i uvečer, a šta je izbacila iz prehrane

To je način prehrane koji vas čini sitim, a nije vam nadut trbuh i ne osjećate težinu u želucu, kazala je pjevačica

Lepa Brena, osim po muzičkoj karijeri, poznata je i po dobrom izgledu.

Ova uskoro 60-godišnjakinja već desetljećima privlači pažnju svojim dugim nogama i zanosnim stasom, a za odlilčnu figuru može zahvaliti genima, ali i pomno biranoj prehrani.

– Uvečer jedem zobene i lanene sjemenke, kao i svježe maline i kupine. To mi je postalo rutina. Kada sam negdje gdje nema puno gostiju, poslije jutarnje kafe radim jogu. To me sve čini gipkom i daje mi elan – otkriva Lepa Brena.

Pjevačica kaže kako je iz prehrane izbacila mliječne proizvode.

– To je način prehrane koji vas čini sitim, a nije vam nadut trbuh i ne osjećate težinu u želucu. Tokom dana ili uvečer jedem ribu uz neko dobro vino – ispričala je Lepa Brena.

Brena ne krije da se tokom karijere nekoliko puta podvrgnula estetskim operacijama, pa je osim korekcije usana, hijaluron ubrizgala u jagodice, a već nekoliko godina lice zateže botoksom.

Ipak, nedavno se zbog silikona u usnama našla u problemu zbog čega je morala biti pod anestezijom.

– Nesnosni bolovi predstavljali su joj veliki problem zbog kojeg je zatražila još dodatne injekcije anestezije kako bi mogla izdržati cijeli zahvat. Bojala se jer je čula da vađenje silikona iz usne puno boli. On joj je objasnio da nema drugog načina i da, ako želi ljepše izgledati, mora skupiti snagu – kazao je ranije izvor za “Hit Informer.”

Komentari