“Last Christmas”: Nova romantična komedija inspirirana bezvremenskim hitom Georgea Michaela

"Last Christmas" smješten je u predbožićni London, a prati mladu djevojku Kate koja za život zarađuje kao pomoćnica djeda Božićnjaka u jednoj trgovini

Ko može zamisliti božićne praznike bez muzičke kulise Georgea Michaela, odnosno njegove legendarne pjesme Last Christmas (Posljednji Božić)?

Upravo je ovaj božićni hit poslužio kao nadahnuće za istoimeni film u kojem glavne uloge tumače Emilia Clarke i Henry Golding.

“Last Christmas” smješten je u predbožićni London, a prati mladu djevojku Kate koja za život zarađuje kao pomoćnica djeda Božićnjaka u jednoj trgovini. Iako ne uživa u svom poslu, na njemu upoznaje misterioznog Toma, koji joj se ubrzo “uvlači pod kožu”.

Njihova ljubavna priča isprepletena je serijom neočekivanih događaja i prepreka, kao i činjenicom da Kateino zdravstveno stanje nije onakvo kakvo bi ona željela. Kate i Tom morat će poslušati svoje srce, a svoju ljubav prepustiti u ruke sudbine…
“Last Christmas” inspiriran je istoimenom pjesmom Georgea Michaela, ali i cjelokupnom diskografijom prerano preminulog britanskog muzičara. Štoviše, u filmu će se prvi put moći čuti i jedna neobjavljena pjesma George Michaela.

Bračni par Emma Thompson i Greg Wise potpisuju priču i scenarij za film na kojem su radili dugih osam godina. Emma Thompson u filmu tumači i ulogu zabrinute Kateine majke. Redateljska palica dodijeljena je Paulu Feigu, koji je dosad radio na popularnim komedijama poput “Djeveruša” i “Specijalnih agentica”.

Last Christmas stiže u hrvatska kina 7. novembra, a o čemu zapravo govori, provjerite u traileru.

Komentari