Kako prenose strani mediji, Angelina Jolie ljubi novog muškarca, a priča je tim više zanimljiva jer se radi o zauzetom tjelohranitelju kojeg je upoznala na snimanju posljednjeg filma.

Naime, izvor za “National Enquirer” otkrio je kako se glumica zbližila s tjelohraniteljem na setu snimanja filma “Those who wish me dead.”

– Angelina i on su uvijek zajedno. Kada je u njenoj blizini, ona se ponaša kao zaljubljena tinejdžerica – ispričao je izvor te dodao kako je glumica imala i neugodnu situaciju s djevojkom tjelohranitelja.

– Ona bi dolazila nenajavljeno i posmatrala bi Angelinu i dečka. Vidjelo se da joj ne odgovara bliskost dečka i slavne glumice – kazao je izvor.

Iako niko od glavnih aktera nije komentirao priču, a identitet tjelohranitelja je još uvijek nepoznat, šuškanja kako je 44-godišnja glumica zaljubljena su sve glasnija.

Slavna glumica je s Bradom Pittom bila u vezi koja je trajala 12 godina i iz koje su izašli bogatiji za šestero djece, troje usvojenih i troje bioloških.

U posljednje vrijeme glumica je dobila nekoliko kilograma, a i sve se češće može vidjeti sa osmijehom na licu, što je prije nekoliko sedmica potaklo nagađanja o novom muškarcu u njenom životu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime