Koncert Nene Murića 5. decembra na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu

To je jedna sjajna priča koja traje evo već devet godina, čime pokazuje svoju vrijednost, kaže pjevač

Carlsberg Holiday Pub na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu bit će i ove godine vjerovatno najbolje mjesto praznične zabave u Sarajevu.

Nakon otvorenja ovogodišnjeg, 9. izdanja Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, u sklopu kojeg će u srijedu, 04. decembra sa početkom u 21 sat u Carlsberg Holiday Pub-u nastupiti Alen Lemešević & Music Theatre, u četvrtak, 05. decembra je na programu nastup odličnog Nene Murića i njegovog benda.

Neno Murić nedavno je snimio novi spot za pjesmu Trag, čija bi premijera trebala biti početkom januara, a popularni pjevač već nekoliko mjeseci nema vremena za pravi odmor. Sa bendom nastupa širom regije, a za odlične nastupe mu stižu čestitke oduševljene publike iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske…

– Došlo je vrijeme i za moj premijerni nastup na Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketu. Čestitke organizatorima na ovom lijepom i jedinstvenom projektu. To je jedna sjajna priča koja traje evo već devet godina, čime pokazuje svoju vrijednost. Do sada sam bio vjeran posjetilac, a sada je vrijeme da i zabavim goste Carlsberg Holiday Pub-a. Volim ovaj neposredni vid zabave i druženja i imam samo riječi hvale za ovu sajamsku manifestaciju sa brojnim popratnim kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima, prilagođenim svim generacijama – kaže Neno Murić.

Nastup Nene Murića i njegovog benda u Carlsberg Holiday Pub-u u četvrtak, 5. decembra će početi oko 21 sat, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Komentari