“Komuna“ singlom “Fatma” najavljuje album prvjenac

Pjesma će biti predstavljena kao službeni singl za CMC 200 u Slavonskom Brodu i ona najavljuje konačni izlazak albuma "Komune" za jesen

Nakon višemjesečne pauze “Komuna” će objaviti novi spot. Radi se o remakeu pjesme “Fatma”, koju je napisao frontmen grupe Mirko Šenkovski Geronimo, a snimio ju je Amir Kazić Leo prije 15 godina.

– Sada je pjesma napravljena u čvrstom rokerskom aranžmanu i zvuku u izvedbi “Komune”, a Leo je gost na pjesmi i jako dobro se snašao i u ovom zvuku. Osim Lea, gosti grupe na ovoj emotivnoj pjesmi su i vrsni instrumentalisti Muris Varajić na gitari, Krešimir Kaštelan (“Crvena Jabuka”) na bas gitari i Ismar Porić (“Poruka u boci”) na saksofonu. Pjesma je miksana u Sarajevu u “Long Play” studiju pod producentskom palicom jednog od omiljenih Geronimovih producenata Borjana Miloševića, a premijera će biti na CMC televiziji u srijedu u 19 sati – kaže Mirko Šenkovski Geronimo.

Pjesma će biti predstavljena kao službeni singl za CMC 200 u Slavonskom Brodu i ona najavljuje konačni izlazak albuma “Komune” za jesen. Za produkciju spota je i ovoga puta bio zadužen “Stella film”, a režiju potpisuje Dragana Kajtazović.

– Spot je sniman na nekoliko atraktivnih lokacija. U Istri na jezeru Butoniga i u Bihaću na Japodskim otocima i Eko selu “Natura Art”. Glavna akterica u spotu je atraktivna Levana Porić, koja se sjajno uklopila u ulogu Fatme, a sa njom se u spotu pojavljuje i njena kćerkica Lajla – govori Šenkovski.

Komentari