Kojoj bolje pristaje: Catherine Middleton kopirala kombinaciju kraljice Letizije

Catherine je svoju tamnoplavu tačkastu bluzu brenda Equipment kombinirala s crnim "culotte" hlačama i crnim salonkama od brušene kože s blok-potpeticom

Vojvotkinja od Cambridgea, Catherine Middleton, posjetila je centar “Sunshine House Children and Young People’s Development” u Londonu kako bi podržala njihovu novu inicijativu pod nazivom “Family Nurse Partnership” koja pruža pomoć mladim majkama.

Centar je ovu inicijativu pokrenuo u saradnji s londonskom dječjom bolnicom Evelina, koja već neko vrijeme djeluje pod pokroviteljstvom vojvotkinje.

Za ovu službenu prigodu Catherine je odabrala vrlo jednostavnu i elegantnu poslovnu kombinaciju, a vjernim pratiteljima kraljevske mode nije promakla činjenica da je vrlo sličnu kombinaciju već nekoliko puta nosila i jedna od vojvotkinjinih najvećih modnih konkurentica.

U pitanju je španjolska kraljica Letizia, po mnogima jedna od najbolje odjevenih članica kraljevskih obitelji.

Letizia je na uskršnju misu 2018. godine stigla u tamnoplavim “culotte” hlačama ukrašenim efektnim gumbima na bočnoj strani, tamnoplavoj bluzi dugih rukava s bijelim tačkicama i tamnoplavim štiklama od brušene kože. Istu kombinaciju ponovila je i u travnju ove godine prilikom posjeta španjolskoj novinskoj agenciji EFE.

Catherine je svoju tamnoplavu tačkastu bluzu brenda Equipment kombinirala s crnim “culotte” hlačama i crnim salonkama od brušene kože s blok-potpeticom.

Komentari