Koja se vama više sviđa: Vojvotkinja kopirala odličnu kombinaciju kraljice Letizie

Catherine je svoju tamnoplavu tačkastu bluzu branda Equipment kombinirala s crnim "culotte" hlačama i crnim salonkama od brušene kože s blok-petom

Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je centar “Sunshine House Children and Young People’s Development” u Londonu kako bi podržala njihovu novu inicijativu, pod nazivom “Family Nurse Partnership”, koja pruža pomoć mladim majkama.

Centar je ovu inicijativu pokrenuo u saradnji s londonskom dječijom bolnicom Evelina, koja već neko vrijeme djeluje pod pokroviteljstvom vojvotkinje.

Za ovu službenu priliku Catherine je izabrala vrlo jednostavnu i elegantnu poslovnu kombinaciju, a vjernim pratiteljima kraljevske mode nije promakla činjenica da je vrlo sličnu kombinaciju već nekoliko puta nosila i jedna od vojvotkinjinih najvećih modnih konkurentica.

U pitanju je španska kraljica Letizia, po mnogima jedna od najbolje odjevenih članica kraljevskih porodica.

Letizia je na uskršnju misu prošle godine stigla u tamnoplavim “culotte” hlačama ukrašenim efektnim dugmadima na bočnoj strani, tamnoplavoj bluzi dugih rukava s bijelim tačkicama i tamnoplavim štiklama od brušene kože.

Istu kombinaciju ponovila je i u aprilu ove godine prilikom posjete španskoj novinskoj agenciji EFE.

Catherine je svoju tamnoplavu tačkastu bluzu branda Equipment kombinirala s crnim “culotte” hlačama i crnim salonkama od brušene kože s blok-petom.

Komentari