Karleuša podržala Severinu: “Ona je divna, požrtvovana majka”

Podsjetimo, Severina je jučer u pravnoj bici oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, s njegovim ocem Milanom Popovićem, izgubila spor

Pjevačica Severina Kojić u pravnoj bici oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, s njegovim ocem Milanom Popovićem, izgubila je spor, pa je dijete sinoć morala predati ocu.

– Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju – izjavila je pjevačica jučer nakon odluke suda.

Budući da vijest jučer nikoga nije zaobišla, povodom ovog događaja oglasila se i Jelena Karleuša koja je, kao i uvijek imala oštar komentar:

– Kome da preda dijete? Liku koji nije htio da ga vidi prvih godinu dana?! Severina je divna, požrtvovana majka, a interes svakog djeteta je da bude uz majku… – napisala je Karleuša na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Jelena Karleuša, inače često reaguje kada su sporne stvari u pitanju, pa je tako reagovala i po pitanju skandala između pjevačice Nataše Bekvalac i Luke Lazukića, u kom je Nataša bila fizički napadnuta, dajući joj maksimalnu podršku.

Komentari