Neobavezni razgovori o određenim temama mogu vam pomoći da otkrijete njegovo pravo ja i vidite koliko je u skladu s vašim.

DJETINJSTVO

Ako voli da priča o djetinjstvu, pokazuje da je porodični tip, kojem su međuljudski odnosi veoma bitni. Kratki i odsječeni odgovori o porodici mogu upućivati na to da nemaju baš najbolje odnose i da je to uzrok njegove zatvorenosti prema vama.

BIVŠE DJEVOJKE

Ako ih uzdiže na pijedestal ili pak blati i vrijeđa, znači da ima neriješenih emocionalnih računa s njima. Ako otvoreno govori o prošlosti realno sagledavajući i svoje bivše i sebe u odnosu prema njima, znači da je sazreo i da je sposoban podijeliti odgovornost kada život ne teče prema planu.

MUŠICE

Bez obzira na to smetaju li mu ljudi koji kasne ili su neuredni, te sitnice otkrivaju vrijednosti do kojih drži. Prestao je razgovarati s prijateljem koji vara djevojku? Znači da ima moralna načela do kojih drži.

DOSTIGNUĆA

Razmeće li se u razgovoru svojim postignućima, pozicijom na poslu, statusom među prijateljima i zaradom ili to spomene tek ako ga direktno pitate nešto u vezi toga? Skromni nerazmetljivi muškarci neće se hvalisati svojim uspjesima. To je pravi muškarac za vas!

Komentari