Italija bruji o nekadašnjem mogulu Formule 1 koji ljubi 49 godina mlađu

Štaviše, Bernadetta je svega pet godina starija od njegove najstarije kćerke Leni, koju je ovaj poslovni čovjek dobio u vezi sa supermodelom Heidi Klum

Italijanski milioner Flavio Briatore (69) proživljava novu mladost.

Nekadašnjeg mogula Formule 1 paparazzi su uhvatili na odmoru u Keniji s novom djevojkom, 49 godina mlađom od njega.

Bernadetta Bosi je 20-godišnja studentica prava.

I dok se par ljubi na plaži u toploj Keniji gdje ima imanje, mnogima oko njih teško je oteti se misli da bi joj dečko mogao biti – deda.

Štaviše, Bernadetta je svega pet godina starija od njegove najstarije kćerke Leni, koju je ovaj poslovni čovjek dobio u vezi sa supermodelom Heidi Klum.

Imao je iznimno buran ljubavni život, a od druge supruge, italijanske manekenke Elisabette Gregoraci, razveo se 2018. godine, nakon devet godina braka.

Prije nje bio je u vezi s Naomi Campbell, a paparazzi 2013. nisu propustili snimiti ga na odmoru u Keniji i sa supermodelom i sa suprugom Gregoraci, u isto vrijeme.

Osim s Klum, dijete je dobio i sa Gregoraci, i to sina Falca kojem je devet godina.

Bernadetta je Briatoreu zapela za oko u Milanu, gdje ona studira pravo, a povremeno nosi i revije radeći kao manekenka. Kako pišu tamošnji mediji, par je, prije nego što su njegovim privatnim zrakoplovom odletjeli u Keniju, kratko odsjeo u luksuznom hotelu u Rimu.

Komentari