Ispunio sebi želju: Alen Hrbinić uživao na rock spektaklu “Bon Jovija” u Minhenu

Koncert je bio spektakularan, tim više što sam veliki fan grupe, a karte za njega sam kupio još prošle godine. Istinski sam uživao, kaže pjevač

Kantautor Alen Hrbinić u pauzi rada na novom albumu i pjesmama na kojima sarađuje s hitmejkerom Dinom Muharemovićem i odličnim producentom Mahirom Sarihodžićem ispunio je sebi davnašnju želju. Naime, sinoć je na Olympia stadionu u Minhenu, gdje Hrbinić živi i radi sa porodicom, popularni američki rock sastav “Bon Jovi” održao koncert u okviru aktuelne turneje “This House Is Not for Sale”, a naš pjevač sve je pratio iz prvog reda.

Alen je bio među više od 70.000 posjetilaca, koliko se procjenjuje da je bilo ljudi na koncertu, i uživao je u prepoznatljivim hitovima i njegovim najdražim pjesmama “Bon Jovija” kao što su “It’s My Life”, “I’ll Be There For You”, “This House Is Not for Sale”…, a čije izvođenje je pratila vrhunska scenografija.

– Koncert je bio spektakularan, tim više što sam veliki fan grupe, a karte za njega sam kupio još prošle godine. Istinski sam uživao. Imao sam veliku želju da budem na jednom njihovom spektaklu i to mi se ispunilo. Ovo je bio veliki događaj o kojem će se sigurno još dugo pričati u Minhenu, ali i cijeloj Njemačkoj – kaže Alen Hrbinić koji početkom avgusta dolazi u Sarajevo gdje će u studiju Long Play otpjevati dvije pjesme koje su za njega uradili Dino Muharemović i Mahir Sarihodžić.

Komentari