Imate smeđe oči: Koje boje će im dati pravu zavodljivu notu

Većina smeđookih žena čini istu make-up grešku i koristi topla smeđa sjenila, jer smatraju da će se stopiti s njihovom bojom očiju i izgledati prirodno

Iako se čini kako uz smeđe oči pristaje baš sve, to ipak nije slučaj.

Većina smeđookih žena čini istu make-up grešku i koristi topla smeđa sjenila, jer smatraju da će se stopiti s njihovom bojom očiju i izgledati prirodno. Nažalost, efekt do kojeg ova beauty greška vodi je umoran i neispavan izgled.

Za smeđe oči u vašoj make-up ladici trebala bi se naći paleta sjenila hladnih boja poput tamnoplave, sive, puderasto ružičaste i ljubičaste. Ove će boje vašim očima dati pravu zavodljivu notu, a uz to ćete izgledati svježe i odmorne.

 

View this post on Instagram

 

Matte Smoke Collection 😍 kkwbeauty.com

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ako već posjedujete paletu s toplim smeđim nijansama i niste spremne riješiti je se, možete nanijeti smeđe sjenilo samo na vanjski uhao oka, a ostatak kapka ispuniti svjetlucavom bojom šampanjca koja će otvoriti vaš pogled i dati vašim očima poseban sjaj.

 

View this post on Instagram

 

I need to take my selfies in front of a better backdrop cuz this ain’t it 😂

A post shared by D E S I • P E R K I N S (@desiperkins) on

Poznata vizažistica Jennifer Trotter upozorila je da biste trebale pripaziti i na odabir boje rumenila i ruža. Smeđim očima najbolje će pristajati nježne ružičaste nijanse, koje će vašem licu “pokloniti” nekoliko dodatnih sati sna koje niste uspjele odspavati.

Komentari