Victoria Beckham ima nekoliko saradnji sa poznatim brandovima, a nedavno je donijela odluku i o kreiranju sopstvene linije za njegu kože.

Supruga nekadašnjeg nogometaša Davida Beckhama ima i svoj Youtube kanal gdje sa svojim fanovima dijeli tajne ljepote i lijepog izgleda.

Međutim, za savršenu njegu potrebna je očigledno i veća suma novca.

Nedavno je poznati kozmetolog dr. Harold Lancer dao intervju u kojem je govorio o Victorijinoj omiljenoj maski za lice – Fetus Facial – aktivna kompozicija napravljena od kavijara i bisera.

– Ovi divni sastojci imaju visoku sposobnost da obnove sintezu kolagena i elastina, učvrste kožu i učine je glatkom. Jedna takva procedura u specijalnoj kabini košta najmanje dvije hiljade dolara – rekao je Lancer.

Podsjetimo, Victoria Beckham jučer je proslavila 45. rođendan u krugu svoje porodice, a iako je u petoj deceniji života, supruga Davida Beckhama uvijek nailazi na mnogobrojne komplimente na račun izgleda.

Zahvaljujući brojnim modnim priznanjima, Victoriji nije problem da sebi priušti kremu koja košta čak i dvije hiljade dolara.

Komentari