Humanitarna akcija agencije “NovamaS”: Modne revije za Emu Isić 9. novembra

Na ovaj način ova modna agencija još jednom je pokazala svoju veliku humanost i da mali menkeni predvođeni Almom Musliović imaju veliko srce.

Ema Isić je petogodišnja djevojčica koja treba našu pomoć. U Bošnjačkom institutu u Sarajevu u subotu, 9. novembra, bit će organiziran “NovamaS” Kids Fashion Day za Emu”, a sav prikupljeni novac bit će proslijeđen za njeno liječenje.

Na ovaj način modna agencija “NovamaS” još jednom je pokazala svoju veliku humanost i da mali menkeni predvođeni Almom Musliović imaju veliko srce.

– Ovo je najmanje što možemo učiniti za Emu. Ulaznica za ovaj događaj bit će donacija koju će posjetioci moći ubaciti u kutiju na ulaznim vratima. Naša modna agencija uvijek je bila društveno odgovorna i često organiziramo humanitarne akcije. U Bošnjačkom institutu u Sarajevu, 9. novembra, posjetioci će moći vidjeti četiri revij i to Emine Husedžinović – Ibrahimović, “Benettona”, “Bh. Craftsa”, te reviju unikatnog nakita ArtBolaf koji pravi djevojka sa Down sindromom Nikolina Pejičić. U programu će učestvovati 60 manekena agencije “NovamaS”, kao i hor “Princess krofne” i plesna grupa AP – kaže Alma Musliović, vlasnica modne agencije “NovamaS”.

Komentari