Hrvatski influencer prozvao Hanu Hadžiavdagić zbog gole stražnjice, ona se naljutila

Hana je jučer objavila fotografiju na kojoj pozira na snijegu odjevena u majicu i gaćice, a Kotiga joj je poručio da se pokrije da se ne prehladi

Dean Kotiga, samoprozvani “lokalni, ako ne i regionalni influencer” iz Hrvatske, nakon što se nedavno “zakačio” sa influencericom Paulom Sikirić, odlučio se sada posvetiti Hani Hadžiavdagić-Tabaković.

Hana je jučer objavila fotografiju na kojoj pozira na snijegu odjevena u majicu i gaćice, a Kotiga joj je poručio da se pokrije da se ne prehladi.

 

Hana mu je taj komentar obrisala, a njega je zanimalo zašto.

 

Svoje dopisivanje s njom Kotiga je podijelio na Instagram Storyju.

“Nisam najbolje spavao, dosta me potreslo ovo jučer s kolegicom influencericom Hanom”, požalio se.

 

“Ja sam samo napisao da se ne prehladi, a ona je to izbrisala i ostavila samo komentare koji govore o njenoj lijepoj guzici, s čime se ja načelno slažem, ali mislim da nije fer da se neki komentari brišu. A vi svi koji mi šaljete negativne komentare o njoj, reći ću da to nije lijepo, neću lajkati i ne podržavam taj govor mrženje. Napišite joj ispod slike “nemoj se prehladiti”. I dalje brinemo za nju, iako se oholo ponaša prema svima nama. Malo me to povrijedilo, moji osjećaji su malo narušeni”, poručio je Kotiga preko Instagrama.

“Bok Hana, nemoj se ljutiti”, napisao je na kraju Dean Kotiga.

 

Komentari