Gülşah Granilo, direktorica korporativne filijale Ziraat banke BiH, uspješna je menadžerica, supruga i majka dvoje djece, kćerke Asye i sina Nedžada.

U našu zemlju ova Turkinja, koja je porijeklom iz Istanbula, došla je 1996. godine zajedno sa suprugom Senadom, kojeg je upoznala 1995. godine dok je on radio u Ankari.

I kao sve žene, i Gülşah se voli lijepo obući, pa vodi računa da u svim prilikama izgleda dotjerano, njegovano, ali i pristojno.

– Volim neobičnu i modernu odjeću koja ne mora biti brendirana. Važno je da je udobna i da se ja u njoj lijepo osjećam. Ali, pomno biram komade jer radim u renomiranoj kompaniji. Svakodnevno sam u kontaktu sa mnogim ljudima i zbog toga je veoma važno kako ću i izgledati – kaže za naš portal Granilo.

Odjeću uglavnom kupuje u Bosni i Hercegovini te u Instanbulu kada boravi u svojoj rodnoj zemlji.

– Veoma mi je važno da su tkanine prirodne i kvalitetne, jer se ne osjećam udobno u vještačkim. Ponekad mi se desi da nešto platim i skuplje, iako baš i ne volim davati previše novaca za odjeću – objašnjava Granilo.

Iako ne voli previše trošiti na odjeću i obuću Gülşah nam je ipak otkrila kako u svom ormaru ima nekoliko skupih komada.

– Imam cipele koje sam u jednoj radnji u Zagrebu kupila za 190 eura – otkrila nam je Granilo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime