Sve popularnija pjevačica Elvedina Šehić u nedjelju će fanove obradovati novom pjesmom i spotom.

Naime, u Sarajevu, u pivnici “HS”, Elvedina je snimila videozapis za pjesmu “Glupače”, čiji je autor Saša Lazić, tvorac brojnih hitova, posljednjeg u nizu “Cipele”, inače dueta Emira Ćulovića i Andreane Čekić.

Aranžman za “Glupače” uradio je Aco Krsmanović.

Za potrebe novog projekta Šehić je potpuno promijenila imidž i postala je crnka.

Naša atraktivna pjevačica u spotu donosi prizvuk 50-tih godina prošlog stoljeća, a izgleda poput poznatih diva tog doba.

– S nestrpljenjem čekam nedjelju i 12 sati da publici predstavim novu pjesmu. Kada je u pitanju televizijska premijera, ona će biti na Grand specijalu u nedjelju u 20 sati. Vjerujem da će publika biti iznenađena. “Glupače” je modernija i komercijalnija, a razlikuje se od pjesama koje sam do sada snimila. Nadam se da će se prije svega svidjeti djevojkama, a onda i muškarcima – kaže Elvedina Šehić.

Za spot bila je zadužena produkcija Area7 na čelu sa odličnim mladim rediteljem Jasminom Pivićem iz Zenice.

– Ponosna sam što sam imala priliku da radim sa takvim profesionalcima i vjerujem da će se moj trud isplatiti. Moje ambicije su velike i nadam se da je ovo stepenica više u karijeri. Naravno, za sve je potrebno vremena. Ništa neće doći preko noći, idemo polako korak po korak – ističe pjevačica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime