Džepna raketa: Papreni Fićo sa 350 konjskih snaga za vožnju punu adrenalina

Fiat 500 Giannini ističe se proširenom karoserijom u karbonu. Auto je postavljen na nove Öhlins amortizere, dok se za zaustavljanje brinu Brembo kočnice. Ugrađene su i novi, veći naplatci i Pirelli gume

Zvijer od 350 KS

Prerađevine Fiata 500 vrlo su česte pojave, ali ovaj se primjerak definitivno ističe. Prikazan je na sajmu u Torinu, a doradu potpisuje tuning kuća Giannini.

Fiat 500 Giannini ističe se proširenom karoserijom u karbonu. Auto je postavljen na nove Öhlins amortizere, dok se za zaustavljanje brinu Brembo kočnice. Ugrađene su i novi, veći naplatci i Pirelli gume.

Naravno, kako bi ovakav agresivan izgled pratile performanse pozadi je ugrađen 1,75-litreni turbobenzinski četverocilindraš iz Alfe Romeo 4C koji razvija 350 KS.

Upravo zbog toga je kodno ime modela Giannini 350 GP. Sigurni smo kako ovaj motor uparen sa zadnjim pogonom garantira visoku razinu adrenalina i zabave u vožnji. Prema navodima iz tuning kuće Giannini, bit će proizvedeno samo 100 primjeraka ove male jurilice, a cijena je prilično paprena.

Jedan primjerak stajat će čak 300.000 KM…Ipak, sigurni smo kako vlasnici neće skidati osmijeh s lica dok će ih voziti…

Komentari