Jelena Karleuša i Duško Tošić zapali su u ozbiljnu bračnu krizu. Nevolje “u raju” počele su na pjevačicinom nastupu za doček Nove 2019. godine, pišu srbijanski mediji.

Pop divi navodno je zasmetalo to što je njen životni saputnik poslao piće poznanici koja je bila za susjednim stolom. Jelena je prekinula nastup i žestoko se posvađala sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu. Međutim, ništa nije bilo kako treba.

– Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vrijedilo. Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj – priča izvor blizak pjevačici.

On kaže da je Duško uzeo Jelenin telefon i pronašao prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

– Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti, ali mislim da će podnijeti papire za razvod – otkrio je izvor blizak pjevačici.

Duško je u Jeleninom telefonu, kako piše “Blic”, našao mnogobrojne poruke koje su razmjenjivali Jelena i Ognjen, koji je inače u braku sa izvjesnom Danijelom.

– Iz Jeleninog telefona uzeo je Ognjenov telefonski broj i pozvao ga, kako bi se sreli i porazgovarali o spornim porukama – kazao je izvor blizak bračnom paru Tošić, uz naglasak da nije poznato kako je prošao razgovor dvojice fudbalera.

Kako dans donosi “Blic” neobično smiren, hladnokrvan i uzdržan bio je fudbaler Duško Tošić (33) kada su ga novinari pozvali da prokomentariše porodičnu svađu koja je izbila kada je u svom domu na Dedinju otkrio poruke drugog muškarca, svog bosanskog kolege Ognjena Vranješa (29), u mobilnom telefonu svoje žene, folk pevačice Jelene Karleuše.

Ipak, dao je izjavu koja otvara prostor za brojna tumačenja.

– Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je – rekao je Tošić.

Na pitanje da li će uspjeti da prebrodi bračne probleme i ljubomoru, kratko je poručio:

– Ne želim da komentarišem. Pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime