Demi Moore skinula sve sa sebe za oktobarski broj Harper’s Bazaara

Slavna 56-godišnjakinja pozirala je potpuno gola i iznenadila laskavom linijom kakvom se mogla pohvaliti i prije 23 godine, kada je osvojila gledatelje ulogom u filmu "Striptease"

Glumica Demi Moore skinula je sve sa sebe za oktobarsko izdanje časopisa Harper’s Bazaar.

Slavna 56-godišnjakinja pozirala je potpuno gola i iznenadila laskavom linijom kakvom se mogla pohvaliti i prije 23 godine, kada je osvojila gledatelje ulogom u filmu “Striptease.”

U novom broju časopisa bit će objavljen cijeli intervju s Demi Moore koji je napisala Lena Dunham, a u kojem je glumica otkrila detalje o svojim brakovima s Bruceom Willisom i Ashtonom Kutcherom, kao i ljubavi prema sakupljanju igračaka.

 

 

View this post on Instagram

 

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus 💗 Photos by @marianovivanco.

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

Međutim, ono što sve najviše zanima je kako održava tako dobru liniju.

Njen trener Gregory Joujon-Roche ranije je otkrio za časopis InStyle da trenira jogu, fokusira se na core te radi iskorake i vježbe za bicepse.

Također, uglavnom jede sirovu, vegansku hranu. Njena prehrana uključuje puno povrća, voća, zelenih sokova, smoothieja i supa, piše Celebrity Health Fitness.

U maju je na Instagramu Demi je priznala da nije vježbala “više od četiri godine,” ali polako se počela vraćati starim, zdravim navikama.

Komentari