Dok se jedni pitaju zašto uopće postoji Valentinovo, drugi ga obilježavaju na različite načine. Ako niste sigurni šta danas pokloniti voljenoj osobi, evo prijedloga sa kojima sigurno neće pogriješiti:

Nakit
Kao i cvijeće, lijepa narukvica ili ogrlica obradovat će svaku ženu. Pomisao na to šta izabrati iz mora raznovrsnih modnih dodataka može vas lako obeshrabriti. S decentnijim nakitom koji upotpunjuje svaki stil, bilo dnevni ili večernji, nećete pogriješiti. Uz to što će upotpuniti stil vaše drage, zasigurno će buditi i lijepe osjećaje.

Sat
Kao što vrijeme nikada ne staje tako ni sat nikad nije suvišan poklon. Ručni satovi najličniji su i nekako najpotrebniji. Ne dopustite da zakasni i darujte mu sat. Novi trendi i moderni sat uvijek je dobrodošao, pa makar imao već nekoliko satova u kolekciji. Baš ovaj će biti podsjetnik na vas.

Odjeća
Ženama ne bi trebalo biti teško kod kupovine odjeće za muškarce. Poklonite košulju ili vestu u kojoj će se svaki muškarac osjećati kao pravi šarmer. Svojim boljim polovinama muškarci mogu jednostavno kupiti prigodno donje rublje koje će razveseliti oboje.

Parfem
Jeste li znali da je njuh od svih čula najpovezaniji s emocijama i sjećanjima jer se čulo njuha u mozgu obrađuje u istom dijelu koji je bitan za sjećanja i emocije. Odaberite parfem koji će vašu dragu ili dragog podsjećati na trenutke provedene s vama.

Knjiga
Imate li nekog knjigoljupca kraj sebe, štivo koje raspršuje maštu uvijek je odličan poklon. Izaberite neki od popularnih klasičnih romana ili neki od novijih koji će biti rado čitani i za nekoliko godina.

Poklon setovi
Samo ime govori da najmanje dva proizvoda možete dobiti u jednom paketu. Poklon paket sa brijačem i pjenom za brijanje idealan je izbor za one koji žele igrati na sigurno. Setom krema za lice i raznih mazalica razmazit ćete ženu kojoj sigurno neće biti na odmet još koje sredstvo za njegu.

Izlazak na večeru
Rezervirajte sto za dvoje u već dobro znanom starom, ali najdražem restoranu. Smatrate li da je vrijeme za promjene, iznenadite sa novim mjestom za večernji izlazak. Probajte nešto novo na kineski, indijski ili meksički način i začinite svoje uobičajene večernje izlaske.

Karta za putovanje
Ako ste putoholičar, i imate putoholičara uz sebe, vrijeme je da odaberete šta posjetiti sljedeće. Kupite kartu za šarmantni grad u koji već dugo planirate ići ili mjesto koje biste opet posjetili zbog uspomena koje je ostavilo na vas. Bolje Valentinovo nećete moći zamisliti.

Čokolada
Rijetki su oni koji je ne vole. Slatka, mliječna, crna ili bijela, klasična s alpskim mlijekom ili pak ona s bijelim tartufima. Danas je ima u svim okusima i oblicima. Ove godine priuštite svojoj dragoj ili dragom nešto što još nije probao i neće moći reći da niste bili originalni.

Cvijeće
Gotovo sve žene vole cvijeće. Ruže su kraljice kad su u pitanju buketi koje muškarci poklanjaju ženama. Želite li biti originalni, a opet razveseliti svoju dragu sa prekrasnim buketom odaberite buket od tulipana, božura ili gerbera. Prema značenju ovog cvijeća poklonit ćete ljubav, sreću i život. Što još više trebate?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime