Coloseum Club najavio zanimljiv program, popularna imena i najbolju zabavu u oktobru

Koncertnu sezonu ovog puta otvorit će jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, Aleksandra Radović

Sinoć je u Coloseum Clubu održano druženje na kojem je najavljen početak nove koncertne sezone, kao i dešavanja i nastupi koji nas očekuju u oktobru.

Koncertnu sezonu ovog puta otvorit će jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, Aleksandra Radović, čiji će nastup biti održan u petak, 11. oktobra sa početkom u 22 sata. Uz njenu energiju i vrhunske vokalne sposobnosti, dobra atmosfera je zagarantovana.

Već naredne sedmice, u subotu, 19. oktobra, s početkom u 23 sata, Coloseum Club će nakon zatvaranja Sarajevo Wine Weekend festivala, organizovati after party na kojem će svi posjetioci moći uživati u sjajnoj muzici, atmosferi i vrhunskim vinima.

Oktobarski program dodatno će začiniti i zasigurno najbolja zabava u gradu povodom 17. godišnjice Coloseum Cluba.

Proslava rođendana bit će održana u petak, 25. oktobra u 20 sati, a kao i proteklih godina, Coloseum Club će za sve goste pripremiti bogat program, brojna iznenađenja, nagradne igre i poklone.

Osim najave nadolazećih događaja, predstavnici medija su na jučerašnjem druženju imali priliku uživati u opuštenoj atmosferi uz sjajne gastronomske specijalitete koje je pripremila kuhinja Coloseum Cluba, a neizostavan dio i ovog druženja bila je i nagradna igra, putem koje je troje najsretnijih učesnika osvojilo vrijedne nagrade, a to su: ručak za dvije osobe u S one sky Lounge bar-u, ručak za dvije osobe u Urban Cafe deli i vaučer u vrijednosti od 100 KM za korištenje usluga u salonu Moreno.

Osim toga, Coloseum Club je i za sve novinare koji su prisustvovali druženju pripremio prigodne poklone u saradnji sa partnerima Cinema City, Choco Val i kozmetikom essence.

Coloseum Club već dugi niz godina organizuje druženja sa novinarima u svrhu njegovanja uspostavljenih prijateljskih odnosa.

Upravo su mediji svojim profesionalnim pristupom, u velikoj mjeri doprinijeli da Coloseum Club već 17 godina ostane prepoznatljiv kao centar zabave i nezaobilazno mjesto za izlazak u gradu.

Komentari