Nakon veoma uspješne specijalne edicije Brown Sugar RnB koja je u januaru održana u Domu mladih, i one još veće iz aprila u Zetri, najavljeno je i treće ljetno izdanje ove posebne zabave.

Specijalne edicije u saradnji sa Red Bullom su posebne, a ova najavljena za subotu, 6. jula na bazenu Termalne rivijere obećava nesvakidašnju i zanimljivu ljetnu zabavu. Event na bazenu najavljen je od 18 sati do ponoći, sa šest sati svjetski popularne muzike i posebnog ugođaja.

Dvojac koji ponosno stoji iza veoma popularnog domaćeg zabavnog projekta Brown Sugar RnB, Dj Soul i Merakoon najavljuju posebno ljetnje izdanje koje će biti puno iznenađenja.

Samo lokacija eventa, bazen u sklopu hotela Hills, pruža bezbroj mogućnosti za nesvakidašnju zabavu u glavnom gradu BiH.

I ovo treće izdanje će biti event sa pozivnicama, a partneri projekta Unicredit Mastercard su pripremili posebne pogodnosti za određeni broj karata koje će preko sistema kupi kartu biti puštene u prodaju. Naime, kupac jedne karte Unicredit Mastercard karticom će drugu kartu dobiti gratis.

Mali kontigent karata sa “early bird” cijenama će uskoro biti pušten u prodaju, a organizatori će redovno obavještavati o drugim pogodnostima koje očekuju sve fanove dobre zabave na bazenu Termalne rivijere.

Komentari