Neka vaši omiljeni modeli iz kolekcije jesen/zima učine da praznična euforija traje što duže. Izbor će vam svakako olakšati super cijene jer je veliko sezonsko sniženje u toku, u našim poslovnicama. Jedinstveni u svemu francuski modni bren Cacharel za Vas je pripremio sniženje, na sve artikle kolekcije jesen/zima 2018/19. Nevjerovatnih -50% “bez skrivenih DO”.

Prestiž, elegancija i vrhunski kvalitet po sniženim cijenama.
Cacharel

Brend se smatra svjetskim simbolom elegancije, modernosti i umjetnosti odijevanja graciozno. Cacharel je usvojio izgled koji je jednostavan, ali visokokvalitetan, koji se razlikuje kroz dizajn i podržava svoj elegantni stav s funkcionalnim detaljima.

Brend je neizbježan izbor slobodnih muškaraca koji znaju šta žele i žele otkriti još, ali također brinu o kvaliteti i sofisticiranom dizajnu koji je skriven u detaljima.

Kao evropski (francuski) dizajnerski brend, Cacharel pomaže svojim klijentima ažurirati svoj stil odijevanja temeljen na različitim temama i uvjetima u njihovom životu.

-Stil koji pomaže prijelazu između različitih situacija i aktivnosti tako što je muškarac uvijek prikladno odijeven.

Izaziva interesovanje kod mlada i odrasle osobe (ono što je važno je koliko se osoba osjeća starom), dinamičan, sa selektivnim načinom života, osjetljiv na kvalitetu i detalje, moderan i urban, putnik s određenom estetskom svjesnošću.

Nudi udobnost, praktičnost i jednostavnost kupovine (dostupne cijene). U isto vrijeme je i sofisticiran i dostupan u sopstvenom stilu. Poznaje muškarca i pomaže mu da se osjeća ugodno.

Vraća svoju cijenu na najbolji mogući način. Komadi su detaljni i tkanina je ekskluzivne kvalitete. Komadi su osmišljeni i proizvedeni u vidu njihove svestrane funkcionalnosti.
SVAKI DAN U SEDMICI, SVAKI SAT U DANU, CACHAREL

Ne dozvolite da praznični decembar u poslovnici Cacharel prođe bez vas.
Cacharel, BBI Centar 2. sprat
Trg djece Sarajeva br. 1

Dragi ljubitelji Američkog brenda US POLO ASSN u toku je nevjerovatno sezonsko sniženje 60% na sve artikle “bez skrivenih DO”.

Vrijeme je da krenete u novogodišnju akciju traženja poklona, a sa našim divnim sniženjima će vam to nesumnjivo biti lakše. Dopustite sebi da postanete dio praznične magije.

U.S. Polo Assn. obećava toplu i udobnu zimu sa kolekcijom Jesen-Zima koju čine sezonske boje koje su izvan svega običnog. Nijanse koje su inspirisane prirodom, mirna atmosfera planinskih kućica se spajaju sa sportskim urbanim formama koje bivaju oslobođene gradom.

Ove sezone se U.S. Polo Assn. Kolekcija Jesen-Zima vraćaju ubrzanom gradskom životu sa mnogobrojnim bojama. Raznobojni komadi koje nismo navikli vidjeti u hladnim sezonama, pružaju ormarima iznenađujuću dinamiku. Sezona je predstavljena najživljim nijansama žute boje gorušice, kao i nijansama tamno crvene koje su zasjenile crvenu, te nijanse neonski zelene, koje sve skupa prkose hladnom vremenu. Nijanse žutomrke, sive itraper plave prate osnovne boje i transformišu cijelu kolekciju u karneval.

Sitni cvjetovi i veliki cvjetni uzorci krase komade pletiva, košulje i traperice koji su posvećeni onima koji uvijek žude za proljećem. Geometrijski dizajn koji predstavlja oštre rubove grada donosi dah svježeg zraka u muški stil.

Mikro uzorci, topli vuneni komadi pletiva, skinny hlače i kožni detalji na asesoarima kolekcije, inspirisani rustikalnim planinskim kućicama, donose dašak seoskog zraka i polo sporta u grad.

Višestruki slojevi! Košulje, prsluci, jakne i kaputi koji se mogu nositi zajedno stvaraju upečatljive kombinacije, a haljine, komadi pletiva i pončoi koji mogu biti ukrašeni asesoarima pričaju priču o toplini i komforu. Imate mnogo razloga da se zaljubite u U.S. Polo Assn. Jesen-Zima 2018 kolekciju!

Kao i u svakoj sezoni, USPA djeca su članovi tima sa najvećim spektrom boja, uzoraka i zabavne odjeće ove jeseni i zime..Kombinacije majka-kći i otac-sin koje su postale USPA klasici pozivaju članove obitelji da budu dio zabavne ekipe koju uživa cijela obitelj.

U.S. Polo Assn. je spreman da bude tu za cijelu obitelj. Obradujte sebe i svoje najdraže za novogodišnje praznike.

U.S. Polo Assn poslovnice: BBI Centar, Sarajevo City Centar, Merkator Centar Banja Luka.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime