Bosanska kafa dobila je svoju instant verziju. “Vispak” Visoko lansirao je na tržište novi proizvod branda Zlatna džezva – Sad pa sad.

Nova instant kafa spoj je modernog i tradicionalnog uz kombinaciju autentičnosti i praktičnosti, tj. susreta ćejfa i ubrzanog načina života.

Instant bosanska kafa Zlatna džezva – Sad pa sad donosi autentičnost prave bosanske kafe kombinovane sa praktičnošću instant kafe. Takav spoj omogućava jačinu kafe koja budi svako čulo, pripremljenu na moderan i brz način.

– Kao neko ko je kompetentan za pravu bosansku kafu, smatrali smo prirodnim da upravo mi ponudimo rješenje za instant bosansku kafu. Riječ je o inovaciji i potpuno novom konceptu prave bosanske kafe na koji smo izuzetno ponosi. Inovativan, jednostavan i brz način pripreme tradicionalne bosanske kafe prilagođen je modernom životnom stilu, koji nam uživanje u autentičnom ukusu prave kafe čini uvijek dostupnim – kazala je Zerina Čolaković direktorica marketinga i prodaje kompanije “Vispak.”

Riječ je o prvoj instant bosanskoj kafi koja je djelo domaćih stručnjaka, a na njenom kreiranju rađeno je tri godine.

Postignut je vrhunski kvalitet instant kafe, prilagođen ukusu, boji i mirisu napitka. Zato Zlatna džezva – Sad pa sad nudi nastavak tradicije ispijanja kafe, ali na brz i jednostavan način, prilagođen vremenu u kojem živimo.

– Ovo nije običan proizvod i ovo nije obična kafa. Ovo je instant bosanska kafa. Kao kompanija koja već dugi niz godina jača i unaprijeđuje svoje kompetencije za pravu bosansku kafu, ali i bosansku kuhinju, i ovaj put plasiramo proizvod koji u potpunosti odgovara modernom načinu života, a istovremeno u sebi nosi ono što zovemo bosanskim nasljeđem, nezamjenjivi ćejf i trenutke koje živimo i dijelimo sa drugima – kazala je Čolaković.

Komentari