Blogerica otkrila kako izgleda jutarnje spremanje sa šestero djece

Ono što je mnoge zadivilo je činjenica da se ova mama uz sve druge obaveze stigne i našminkati i napraviti frizuru pa su je pojedini fanovi nazvali majkom godine

Jordan Page je jedna od rijetkih mama blogerica koje imaju šestero djece. Uprkos obavezama vezanim za porodicu, kao i pažnji te brizi koju njena djeca zahtijevaju, ova mama uspijeva pronaći vremena i za vođenje zanimljivog bloga, društvenih mreža i podučavanje.

Svoje pratitelje uči kako naučiti štedjeti, planirati budžet, ali i trikove za funkcionalno kućanstvo, a svoje je vještine pretočila u uspješan biznis, brend “Fun, Cheap or Free”.
Njeni videouradci su na YouTubeu pregledani nevjerojatnih 22,6 miliona puta pa ne čudi što je i svojim posljednjim videom izazvala pravo oduševljenje među pratiteljima.

Naime, otkrila je kako izgleda jutarnje spremanje kada imaš šestero djece.
Večer ranije pripremi odjeću koju će nositi kako bi ujutro mogla spremiti prvo samu sebe. Nakon buđenja i spremanja odlazi probuditi djecu koja još uvijek spavaju.

Također, jedan od trikova koje koristi je ranije pripremanje doručka. Osim toga, starija djeca si sama pripremaju doručak, ali i piju probiotike kao prevenciju od “zimskih” bolesti.
No tu nije kraj trikovima. Ova dosjetljiva mama si postavlja i alarme kako bi se uspjela držati svih planova i kako ne bi preskočila neki od bitnih koraka u jutarnjem spremanju.

Nakon što stariji odu u školu, Jordan uz pomoć mlađih posprema nered koji je ostao nakon doručka.

Ono što je mnoge zadivilo je činjenica da se ova mama uz sve druge obaveze stigne i našminkati i napraviti frizuru pa su je pojedini fanovi nazvali majkom godine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime