Trojica muškaraca nenajavljeni su došli u pjevačicinu kuću na moru sa već pripremljenim papirima za potpisivanje prodajnog ugovora.

– Neda je bila u dvorištu kada su njih trojica pozvonili. Pitali su je da li govori engleski i odmah su joj rekli da imaju odličnu ponudu za nju i zamolili je da porazgovaraju u dvorištu. Budući da je Ukraden nedavno renovirala kuću i sredila baštu, oni su se oduševili prizorom. Neda ih je ponudila pićem, ali nisu htjeli ništa, samo njen potpis na ugovoru od 300.000 eura. Toliko su bili spremni da odmah daju za njen mali raj u Boki Kotorskoj – ispričao je za srbijanski “Kurir” izvor blizak pjevačici.

Naravno, i ne trepnuvši, Neda ih je odbila.

– Objasnila im je da je to njen drugi dom i nešto što će ostaviti svojim unucima. Bukvalno im je rekla da nema tih para za koje bi prodala kuću u Lepetanima – kaže sagovornik “Kurira.”

Arapski biznismeni nisu odustajali, htjeli su i da podignu cijenu, ali su na kraju digli ruke.
Ipak, ostavili su Nedi vizitkarte i uzeli njen broj telefona, pa ko zna šta budućnost nosi.

Neda Ukraden u martu prošle godine imovinu u Lepetanima htjela je prodati Rusima jer su joj općina i investitori namjeravali oduzeti nekretninu zbog izgradnje puta.

Pjevačica je pregovarala s njima u jednom restoranu u Porto Montenegru. Postigli su dogovor, ali poslije nekoliko dana Neda je odustala od prodaje.

Komentari