Ana Bavrka nakon uspjeha u Turskoj: Vrlo sam uzbuđena i sretna, nisam očekivala pobjedu

Prvi put u životu sam se odvažila da odem na jedno takmičenje ljepote i osvojila sam krunu

Dvadesetpetogodišnja Mostarka Ana Bavrka pobijedila je na takmičenju Miss New World, koje je održano u turskoj Antalayi. Svojom ljepotom televizijska prezenterka, model, te licencirana fitness i zumba instruktorica, osvojila je simpatije žirija i na kraju takmičenja okitila se laskavom titulom.

Takmičenje za Miss novog svijeta održano je od 15. do 21. maja u Avantagarde Resort hotelu, što je bilo specifično za ovogodišnje takmičenje, na kojem je nastupilo i dosta umjetnika iz različitih zemalja iz cijelog svijeta.

– Prvi put u životu sam se odvažila da odem na jedno takmičenje ljepote i osvojila sam krunu. Vrlo sam uzbuđena i sretna, a iskrena da budem, nisam očekivala pobjedu. Nisam otišla u Tursku da pobijedim nego da se lijepo družim, provedem i upoznam s ljepotama ove zemlje. Divno mi je zvučalo da ću 11 dana uživati u odličnom turističkom kompleksu u Antalayi. Ovo je bio moj prvi odlazak u Tursku i bio je više nego uspješan – kaže Ana za Coolstyle.

Atraktivna Mostarka ističe da će joj ova pobjeda otvoriti vrata modne scene u Turskoj.

– Upoznala sam puno ljudi iz svijeta mode. Vlasnika agencija, agenata, fotografa, kreatora… U narednom periodu očekuju me brojne obaveze na događajima vezanim za Miss New World. Vjerujem i nadam se da će Turska biti moja destinacija duže vremena – nastavlja Ana.

Odmah nakon takmičenja Bavrka je spakovala kofere i krenula put Švicarske.

– Uzela sam krunu i otišla na aerodrom. Evo upravo se nalazim na snimanju spota za DJ Antoine koji je veliku popularnost širom svijeta postigao hitom ‘Welcome to St. Tropez’. Za scenario i režiju zadužen je Haris Dubica. U posljednje vrijeme glumila sam u nekoliko muzičkih spotova. Sve je počelo sa Amelom Ćurićem, a nakon toga uslijedili su Ante Cash, Sandra Afrika, Armin Bijedić… Iako je bilo nekih ponuda, sebe ne vidim za mikrofonom, jer se ne pronalazim u pjevačkim vodama – kaže na kraju Ana.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime