Popularna kantautorica i pjesnikinja Alka Vuica savršeno vlada na domaćoj estradnoj sceni već gotovo 40 godina.

Kaže da je danas mudrija i smirenija, ali rado bi se vratila u svoje tridesete, jer teoriju da su pedesete godine najbolje za žene – smatra glupošću.

– Mislim da je totalna glupost da su pedesete najbolje godine, to svi lažu koji tako kažu. Meni je razdoblje od trideseteih do četrdesetih bilo super. Mislim da su to fantastične godine za ženu, jer je na neki način zrelija. Premda volim i svoje lude dvadesete, to mi je isto bilo dobro. Ali, sve iznad pedeset mi se uopće ne sviđa – izjavila je Vuica za jedan hrvatski medij.

Prisjetila se trenutka kada je naglo ostarjela.

– Dogodilo se na skijanju na Vlašiću kada sam shvatila da sam ostarjela u mjesec. Rekla sam to prijateljici koja je starija od mene, a ona mi je kazala: “Draga moja to ti se tako dogodi. Nakon 50-te si nakon par godina mirna, onda opet skužiš da ti se sve opustilo i to tako ide” – ispričala je Alka.

Jedino što zna, kaže, je da neće nikad više izgledati bolje.

– Imam takav posao živim takav život da zapravo puno i ne pazim na sebe. Jedino što sebi uvijek priuštim su neke dobre kreme, tretmani – otkrila je.

Priznala je da se boji estetskih operacija.

– Pazim da ne pretjeram, imam već dosta dugo i dogovor za mali facelifting, ali me to još strah. Međutim, nekako bih se voljela malo podmladiti. Odlučujem se svake godine. Ne bih htjela izgledati suludo plastično – izjavila je Vuica.

Pjevačica ima protruziju diska i davno je trebala završiti na operaciji kičme.

– Zapravo ne smijem trčati. Mogu voziti bickl i raditi određene vježbe – kaže Alka.

Komentari