Akcija stambenih kredita u ZiraatBank BH

Nama su klijenti zaista na prvom mjestu i mi smo tu da slušamo njihove potrebe. Ova kampanja je upravo rezultat potreba naših klijenata, a to je pomoć pri kupovini stana, koji je za mnoge simbol novog početka i sigurnosti

Foto: Ilustracija

Tražite stan Vaših snova? ZIRAAT RATA OTVARA VRATA!

ZiraatBank BH je kreirala atraktivnu ponudu čiji je primarni cilj da olakša kupovinu stambene jedinice ili ugovaranje hipotekarnih kredita. Jedinstvena kampanja je kreirana sa uslovima koje će ovaj bitan korak učiniti jednostavnim.

“Ono što ovu akciju razlikuje od ostalih ponuda je jako niska kamatna stopa koja je kreirana na osnovu odnosa ponude i potražnje tržišta, a sve s ciljem da olakšamo jedan od najbitnijih koraka u životima naših klijenata. Također, maksimalan period otplate stambenih kredita je do 25 godina i daje mogućnost pristupačne mjesečne rate, jer potvrđuje slogan kampanje, “Ziraat rata otvara vrata”.

“Nama su klijenti zaista na prvom mjestu i mi smo tu da slušamo njihove potrebe. Ova kampanja je upravo rezultat potreba naših klijenata, a to je pomoć pri kupovini stana, koji je za mnoge simbol novog početka i sigurnosti” , navedeno je na kraju.

ZiraatBank BH svoje usluge nudi na čitavom prostoru Bosne i Hercegovine, na 32 lokacije. Za sva dodatne informacije posjetite web stranicu banke ili najbližu poslovnicu.
Na kraju, proljeće je idealan period za donošenje novih životnih odluka. Donesite odluku o kupovini stana i podarite sebi novi dom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime