Zlatna smilje krema, dnevna i noćna, Galas 100 % Argan ulje

Zato smo odlučili da novu liniju proizvoda posvetimo besmrtnoj biljci smilja čiji cvjetovi ne venu nakon branja. Smilje čuva tajnu vječne mladosti- istakli su iz “Galasa“

2267

S ponosom vam predstavljamo tri nova premium proizvoda Galenskog laboratorija ”Galas” Javne ustanove ”Apoteke Sarajevo”, Zlatna smilje krema dnevna, Zlatna smilje krema noćna, kao i Galas 100% Argan ulje. “Galas“ inspiraciju za svoje proizvode nalazi u prirodi. Cvijet smilja raste na ekološkom uzgoju u prirodi mediteranskog podneblja. Zato smo odlučili da novu liniju proizvoda posvetimo besmrtnoj biljci smilja čiji cvjetovi ne venu nakon branja. Smilje čuva tajnu vječne mladosti- istakli su iz “Galasa“.

Kreme od smilja spadaju u grupu premium proizvoda.

Prateći svjetske trendove ručno rađeni proizvodi za njegu i uljepšavanje u svijetu danas su obavezno i najskuplji proizvodi, koji se rjeđe proizvode, ali uživaju veliku popularnost.
Danas sa ponosom ističemo da su Zlatna smilje krema dnevna i noćna ručno proizvedene kreme iz domaće galenske proizvodnje “Galas“, cjenovno prilagođene našem tržištu, te su opravdano aposolutni trend.

Namijenjene su damama svih dobnih skupina, za sve tipove kože, a zbog svoje jedinstvene formulacije, hrane i hidriraju kožu istovremeno. Zlatna smilje krema dnevna i noćna ima moćan anti age efekat, koži vraća ravnotežu, elastičnost i čvrstoću, te ubrzava obnovu stanica dajući joj mladalački izgled za samo nekoliko dana korištenja. Također, ove kreme se preporučuju i osobama sa problematičnom kožom sklonom aknama jer imaju protuupalno djelovanje i smiruju kožu. Imaju iznimno djelovanje protiv slobodnih radikala te čine kožu blistavom i nevjerovatno mekom. Proizvodi premium klase, Zlatna smilje krema za dnevnu i noćnu njegu su dostupne u svim poslovnim jedinicama Apoteka Sarajevo.

Još jedan premium proizvod iz “Galasa“ je Galas 100% Argan ulje. Industrija ljepote prepoznala je čari argana, te se danas smatra jednim od najkvalitetnijih biljnih kozmetičkih ulja, a žene širom svijeta ne dvoje izdvojiti novac za bočicu ovog tekućeg zlata. Namijenjeno je za njegu kože, kose i noktiju, za žene i muškarce koji žele investirati u ljepotu i zdravlje, ali ga također bez bojazni mogu koristiti i djeca. Posebno je efektno za tretiranje pelenskog osipa: koža će brzo upiti bogato a nemasno ulje pa se neće zadržati u peleni i iritirati nježnu bebinu kožu. Galas 100% Argan ulje je pravi nektar ljepote koji možete koristiti svakodnevno u ritualima uljepšavanja. Kao i Zlatna smilje krema dnevna i noćna i Galas, 100% Argan ulje je dostupno u svim poslovnim jedinicama Apoteka Sarajevo.