Za tri sekunde do “stotke”: Pogledajte kakvu “zvijer” vozi Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović sada vozi LaFerrari, koji pokretan kombinacijom 6.5 V12 benzinca i elektromotora nudi do 963 KS

651
Zlatan Ibrahimović

Fudbaleri, atraktivne manekenke i brzi automobili. To jednostavno ne može jednog bez drugog. I trećeg…

Zlatan Ibrahimović je izuzetak, ali samo u onom dijelu koji se odnosi na žene. Njegova Helena Seger nije poput ostalih supruga fudbalera – ne polaže previše na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se osjeća u pantalonama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa juriti na motociklu i rijetko istupa u javnost.

No, Zlatan je zato zaljubljenik u brze autobomile. Sudeći po najnovijim informacijama izabrao je po mnogima najbolji hiperautomobil današnjice.

Dosad smo ga viđali u automobilima kalibra Audija RS6, a svojevremeno je vozio i super brzi Porsche 918 Spyder. Sada je otišao korak dalje i uzeo najbolje što Ferrari nudi. Naravno, ostaje vjeran i Volvu u čijim se reklamnim kampanjama redovito pojavljuje.

Ibrahimović sada vozi LaFerrari, koji pokretan kombinacijom 6.5 V12 benzinca i elektromotora nudi do 963 KS.

Ovako motorizovani bolid do 100 km/h stiže za manje od 3 sekunde, vozi preko 350 km/h… Cijena Ibrahimovićeve nove “igračke” je oko 1,5 milion dolara.

Dok se oporavljajući od povrede bira ponude za nastavak karijere, Zlatan će uživati vozajući se u svom skupocjenom “ljubimcu”.

BRUH I SAW ZLATAN IBRAHIMOVIC🇸🇪🇸🇪❤️🔥🔥 @iamzlatanibrahimovic

Objavu dijeli (Tariq Sherif) (@tsherif25)