Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa Meghan Markle i Harry bili su počasni gosti Coach Core Awardsa na Univerzitetu u Loughboroughu, dodjele nagrada istoimene organizacije koja pomaže mladima da izgrade karijere u sportu, a koju je princ Harry pokrenuo zajedno s princom Williamom i Kate Middleton 2012. God

Par je stigli u sportsku dvoranu odlično raspoložen s osmijehom od uha do uha, a raspoloženje je dodatno naraslo kada su u ruke uzeli lopte i pridružili se studentima na terenu.

Lijepa vojvotkinja izgledala je osvježavajuće i trendi u elegantnom asimetričnom topu s volanima i kaišem s potpisom Oscara de la Rente te crnim hlačama trapez kroja s potpisom modne kuće Altuzarra.

 

Cjelokupan stajling Meghan je upotpunila crnim štiklama s potpisom brenda Aquazzura, zlatnim prstenom branda Catbird i decentnom ogrlicom od 9-karatnog zlata s privjeskom u obliku školjke od oniksa s dodatkom dijamanta, koju je izradio dizajner Pascale Monvoisin, a razliku od uobičajenih valova, lijepa vojvotkinja ovog puta odlučila je izravnati kosu.
Meghan još uvijek uči brojna kraljevska pravila koja se od nje zahtijevaju, a nepoznati izvor za “People” je otkrio kako novopečena vojvotkinja još uvijek katkad teško shvata potrebu za svim tim pravilima.

 

– Iako se brzo adaptirala na novi život i pravila, Meghan još uvijek ne može shvatiti određena pravila, kao primjera radi, to što kraljica preferira da žene u kraljevskoj porodici nose suknje i haljine umjesto odijela, pa Meghan često pita Harryja zašto se sve mora raditi na određeni način – rekao je izvor za “People”, dodajući kako pravila još uvijek znaju djelovati frustrirajuće na vojvotkinju, ali to je sada njen život i morat će se naučiti nositi s tim.

Iako još uvijek s vremena na vrijeme prekrši kraljevski protokol, noseći haljine i topiće otvorenih ramena, Meghan je ipak prihvatila savjete od Kate Middleton te je sve češće možemo vidjeti u hulahopkama i s manjim “clutch” torbicama.

Pogledajte galeriju: