Za premijerni hod crvenim tepihom “Endeavour Fund Awards” dodjele nagrada, u društvu supruga princa Harryja, trudna Meghan Markle javnost je očarala elegantnom i neuobičajenom odjevnom kombinacijom za takvu priluku – bijelom košuljom i dugom crnom suknjom “olovka” kroja.

Kao i mnogo puta do sada za blistavi izgled na crvenom tepihu vojvotkinje od Sussexa zaslužna je britanska dizajnerica Clare Waight Keller, kreativna direktorica modne kuće Givenchy koja je samo za nju kreirala kombinaciju bijele košulje sa suknjom visokog struka na preklop.

Ispolirana kombinacija s jednakom mjerom klasike i doze seksipila modna javnost okarakterizirala je kao formalniju verziju poderanih traperica i bijele košulje – kombinacije u kojoj se Meghan Markle po prvi put pojavila u društvu princa Harryja 2017. u sklopu kanadskih igara “Invictus.”

U odnosu na tzv. Husband košulju branda Misha Nonoo, bijela Givenchyjeva košulja viđena na Meghan krojem se potpuno prilagodila njenoj trudničkoj figuri.

Uz satensku torbicu clutch, koju poput kombinacije potpisuje slavna francuska kuća, vojvotkinja je nosila decentne naušnice Vanesse Tugendhaft i cipele mule svog omiljenog branda obuće Aquazzura.

Riječ je o modelu cipela imena Randez Vous, koje se još uvijek nalaze u prodaji po cijeni nešto višoj od 1.000 KM, ističu se materijalom crne brušene kože, vrhom u špic i gustim zlatnim kaiščićima.