VIP magazin na TV1: U prvoj emisiji Kristina Kija Kockar, Stefan Živojinović, Nataša Bekvalac…

Sa sagovornicima otvoreno i direktno razgovaramo o svemu ono što gledatelje zanima, skoro bez cenzure, pratimo najzanimljivije i najintrigantnije showbizz događaje u Beogradu, zavirivat ćemo i u domove poznatih estradnih, filmskih, televizijskih, instagram zvijezda

336
Mia Marković

Razgovori sa Kristinom Kijom Kockar, Stefanom Živojinovićem i Natašom Bekvalac samo su dio sadržaja prvog izdanja emisije VIP magazin, koju će gledatelji TV1 moći pratiti u nedjelju u 20 sati.

-Sa sagovornicima otvoreno i direktno razgovaramo o svemu ono što gledatelje zanima, skoro bez cenzure, pratimo najzanimljivije i najintrigantnije showbizz događaje u Beogradu, zavirivat ćemo i u domove poznatih estradnih, filmskih, televizijskih, instagram zvijezda- kaže Mia Marković, urednica i voditeljica VIP magazina.

Gledatelji TV1 Miu poznaju kao urednicu i voditeljicu emisije VIP 35, čije emitiranje je završeno u junu 2018. godine. Nakon toga Mia se oprostila od televizijskog posla i iz Sarajeva se vratila u rodni Beograd, u namjeri da se posveti sebi, svojoj porodici i porodičnoj firmi.

-Mnogo sam putovala i trudila se da s porodicom i prijateljima nadoknadim propušteno vrijeme. Za sve to vrijeme nisam izgubila kontakt sa mojom drugom porodicom – ekipom TV1. Dolazila sam u Sarajevo, družila se sa bivšim kolegama i potajno priželjkivala da se vratim u TV1- govori Mia.

Njene želje su ostvarene, kada joj je direktor TV1 Sanjin Bećiragić ponudio emisiju koju će snimati u Beogradu.

-U Beogradu se okupljaju najveće balkanske zvezde i uvek se nešto novo dešava, tako da ćemo gledaoce TV1 o svemu tome izveštavati s lica mesta. Emisiju će realizirati iskusan tim profesionalaca, koji već nekoliko godina snima i sarađuje upravo sa najpoznatijim osobama iz sveta showbizza, najnovijom tehničkom opremom- zaključuje Mia Marković, ranije Halilović.

Najava razgovora sa Kristinom Kijom Kockar, koji će biti emitovan u nedjelju u 20 sati u u prvom izdanju emisije “VIP magazin“ na TV1, privukla je je veliku pažnju javnosti. Dok jedni zdušno podržavaju bivšu stjuardesu i pobjednicu reality showa “Zadruga“, drugi je žestoko kritiziraju. Za novu emisiju TV1 Kija je otvoreno govorila o svemu…