Španska kraljica nosi Zarinu haljinu od 100 KM

Midi haljina iz jesenske kolekcije dugih rukava izrađena je od viskoze, a krasi je print crvenih i ružičastih ruža i božura na zelenoj pozadini

2462
Kraljica Letizia

Haljine high street brendova koje nose Vojvotkinja Catherine i švedska princeza Victoria rasprodaju se u manje od 24 sata, a predviđamo da će isti slučaj biti i sa Zarinom haljinom koju je nosila španska kraljica.

Kraljica Letizia (44) na dobrom je putu da zasjeni jednu od najbolje odjevenih pripadnica kraljevske porodice, čije outfite kopiraju obožavateljice širom svijeta – Vojvotkinju od Cambridgea.

Osim što su obje poznate po recikliranju modnih kombinacija, pa omiljene haljine nose i po nekoliko puta, slične su i u tome što vole dobar ulov iz high street radnji. Pa se tako na audijenciji u madridskoj palači Zarzuela kraljica pojavila u haljini s cvjetnim uzorkom španskog brenda Zara.

Midi haljina iz jesenske kolekcije dugih rukava izrađena je od viskoze, a krasi je print crvenih i ružičastih ruža i božura na zelenoj pozadini. Trendi komad primamljiv je i cijenom – može se kupiti po cijeni od 100 KM. Ikona stila haljinu je iskombinirala sa špic štiklama u boji patlidžana, a naušnice s kristalićima bile su u nijansama haljine i cipela.

Ovaj idealan jesenski outfit još je jedan u nizu za kojim će poludjeti Španjolke, a odlična vijest je i da je haljina dostupna i domaćim trendsetericama.