Jedna od najpopularnijih glumica u regionu, koju je publika na Balkanu upoznala preko hit serije “Andrija i Anđelka”, Anđelka Prpić, nastavlja bosanskohercegovačku turneju sa predstavom “Šta me snađe?” 27. oktobra u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.

Masovna monodrama, predstava u kojoj igra 12 različitih likova, pisana je namjenski za Anđelku.

Autorski je potpisuje Nebojša Romčević, a rediteljski je uobličio Branko Đurić – Đuro.

– Nema tu neke pretjerano egzotične priče. Jednostavno sam kao neko ko je dosad radio serije i TV projekte, poželjela da “upoznam svoju publiku”, a predstava je za mene oduvijek bila i san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem “da” izazovu. Tada sam i okupila profesionalce u svom poslu, da “šteta bude što manja” – istakla je Anđelka Prpić.

Predstava “Šta me snađe?” nije monodrama, nije ni stand-up, već jedna interaktivna savremena komedija koja zabavlja gledaoce na sofisticiran način.

U predstavi Anđelka demonstrira svoj posebni talenat i pokazuje cijelu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plijene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja.