TiffanyTrump, najmlađa kćerka američkog predsjednika Donalda Trumpa, došla je u Beograd kako bi se tajno vjenčala s dečkom Michaelom Boulosom, piše srbijanski Kurir.

Njih dvoje su se za Srbiju odličili jer su na proputovanju po jugoistočnoj Evropi, a i željeli su proći neopaženo, ali im to nije uspjelo.

– Tiffany i njen dečko u vezi su skoro dvije godine i došli su na ludu ideju da se tajno vjenčaju tokom putovanja, i to u zemlji gdje ih niko ne zna. Bili su uvjereni da je Srbija pravi izbor. Tiffany nije očekivala da će ih neko prepoznati i da će se saznati da sa izabranikom boravi u Beogradu – ispričao je Kurirov izvor.

Neimenovani izvor kaže da još uvijek nije sigurno da će sada obaviti čin vjenčanja ili će to ostaviti za neku drugu destinaciju, s obzirom na to da je otkriveno da je u Beogradu.

– Trumpova kćerka ne želi da njen otac iz medija sazna šta je uradila. To mu planira lično kazati. Svjesna je da bi se možda zbog toga naljutio, pa ne želi nikakvu neprijatnost s roditeljima. Također, svadba i veliko veselje svakako će biti i u Americi, gdje im žive porodice i prijatelji – kaže ovaj izvor.

Jučer je Trumpova kćerka obilazila zanimljive dijelove Beograda i bila u shoppingu. Tiffany je sa dečkom i njegovim bratom uživala na Zemunskom keju, a ono što je interesantno pomenuti je to da se nijednog trenutka nije ponašala kao zvijezda.