Nema više tajni: Nova potvrda da će ovako izgledati iPhone 8

Za razliku od fotografija, poznati YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) došao je u posjedovanje fizičkog modela novog iPhonea

543
Ovako bi trebao izgledati novi iPhone 8

Kako se približava septembar sve je manje različitih glasina oko konačnog izgleda novog iPhonea, a gotovo svakog dana stižu potvrde onog što ćemo vidjeti u rukama Tima Cooka za otprilike mjesec dana.

Za najnoviju potvrdu ‘kriv’ je Evan Blass, kojem je stigla fotografija telefona unutar zaštitnog kućišta kompanije Urban Armor Geara.

U skladu sa posljednjim informacijama, fotografija prikazuje ekran koji se proteže oko prostora za zvučnik, kameru i senzore te bi telefon trebao izgledati u stilu najnovijih uređaja iz Samsunga i LG-a.

Za razliku od fotografija, poznati YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) došao je u posjedovanje fizičkog modela novog iPhonea.

No, ne radi se o stvarnom uređaju, već o modelu koji je izrađen na temelju svih glasina i informacija koje su procurile iz raznih tvornica. Na ovaj način glasine su dobile fizičku verziju kako bi se lakše usporedila s aktualnim modelima.