Nećete vjerovati, ali ovo su najprodavanije gležnjače u Zari

Iako ove gležnjače spajaju dva vodeća trenda u jedan, jer izgledaju kao čarape i imaju niske, takozvane "kitten" potpetice, ono što je iznenađujuće su otvoreni prsti i srebrni dodatak oko gležnja

294

Popularni španjolski brend svake sezone izbaci i do nekoliko komada koji zalude žene.
Pogotovo kada je riječ o obući. Cipele iz Zare postale su sinonim za stil pa čak i spas za “obične smrtnice” koje si ne mogu priuštiti dizajnerske, a to je većina žena.

Upravo zato su uvijek najprodavaniji modeli oni koji izgledaju puno skuplje no što jesu, baš poput ovih koje su trenutno najpoželjnije. No izgleda da su ove sezone žene koje kupuju u Zari postale odvažnije, jer njihove najprodavanije cipele sezone ne izgledaju kao ništa što ste do sad vidjeli. Naravno, riječ je o čizmicama, jer je trenutno njihova sezona, ali ove dolaze s jednim posebnim dodatkom.

Iako ove gležnjače spajaju dva vodeća trenda u jedan, jer izgledaju kao čarape i imaju niske, takozvane “kitten” potpetice, ono što je iznenađujuće su otvoreni prsti i srebrni dodatak oko gležnja.

Čudi nas da su od raznih mogućnosti u Zari, žene poludjele baš za ovakvim modelom, no španjolski brend na svojoj ih je stranici svrstao među bestselere. Ako su i vas osvojile, onda požurite po svoj par, jer sumnjamo da će još dugo stajati na policama, pogotovo kad znamo da su se u drugim zemljama već rasprodali neki brojevi, kako navodi Who What Wear.