Glumac Ashton Kutcher je sa glumicom Demi Moore u braku proveo devet godina, a iako je rekao kako će se uvijek rado sjećati vremena s Demi te kako bi volio jednog dana biti prijatelj bivšoj supruzi, čini se da on ipak ne želi više nikakve veze s njenima.

Ashton je svojevremeno bio u dobrim odnosima sa Rumer, kćerkom Demi Moore, kojoj je 2009. kupio i vilu vrijednu 971.000 dolara.

Kako strani mediji prenose, glumac sada želi prekinuti svaki odnos sa bivšom porodicom, pa se odlučio na raskid suvlasništva nad kućom.

Rumer je predala sudu dokumente koji pokazuju kako su ona i bivši očuh okončali dogovor o suvlasništvu, ali nije poznato je li Ashton tražio novac za svoju polovinu vile.

Na stranici za prodaju nekretnina piše da je vila prodana za 572.000 dolara u augustu ove godine.

Riječ je o nekretnini u Hollywood Hillsu u Los Angelesu, a dokumente je morala potpisati i njegova supruga Mila Kunis kojoj je udajom za glumca pripalo pola njegovog dijela vile.

Ashton Kutcher nedavno je u jednom intervjuu za strane medije otkrio kako nije dobro podnio razvod od glumice Demi Moore 2013. godine.

Kako je rekao, nakon što je razvod finaliziran, povukao se u osamu u kućicu u šumi, gdje nije uzeo čak niti osnovne potrepštine za život.

– Odmah nakon razvoda, otišao sam na sedam dana u planine. Sa sobom nisam imao ni hrane, tek vodu i čaj. Kod kuće sam ostavio kompjuter, telefone, sve. Nisam imao nikoga s kime bih mogao razgovarati. Imao sam tek bilježnicu, olovku, vode i vrećice čaja za sedam dana samoće – kazao je Kutcher te priznao kako mu je upravo to iskustvo pomoglo da izdrži bolno razdoblje.

Glumac je sada u sretnom braku sa glumicom Milom s kojom ima dvoje djece – kćerku Wyatt i sina Dimitrija.