Napuštena kujica trčala za autom vlasnika, ali oni je nisu željeli ponovo uzeti (VIDEO)

Kujica Dinka u očaju je za automobilom trčala više od kilometra, a snimka je razljutila brojne ljubitelje životinja koji su iskritizirali vlasnike zbog tako nemilosrdnog i bezosjećajnog postupanja

706
Foto: Screenshoot

Pas koji je snimljen kako neumorno trči za automobilom svojih vlasnika, nakon što su ga ostavili uz cestu, osvojio je ruska srca.

Kujica Dinka u očaju je za automobilom trčala više od kilometra, a snimka je razljutila brojne ljubitelje životinja koji su iskritizirali vlasnike zbog tako nemilosrdnog i bezosjećajnog postupanja.

Prozvana vozačica automobila negirala je da je pas njen tvrdeći kako je Dinka lutalica koju ona tek povremeno nahrani kada je primijeti kako luta okolicom Rostova.
Vozačica Maria, koja je snimila psa u trku, napisala je kako je su vlasnici ostavili životinju blizu šume, jednostavno sjeli u auto i otišli.

– Loša cesta ih je usporila pa nisu uspjeli tako brzo voziti. Kujica je za autom trčala dugo, sve dok se nije iscrpila i odustala. Čak je u nekoliko navrata skočila pred automobil i na neki način molila da je uzmu. Oni su stali, pričekali da im se nakratko izgubi iz vida i opet krenuli – napisala je.

Dilraya Nosova, koja je navodno bila za volanom, kazala je da je Dinka odavno napuštena te odbacila svaku odgovornost za životinju. Dodala je da kujicu i njezinih šestero štenaca povremeno hrani.

– Dinka je više puta, nakon što ih nahranim, trčala za mojim automobilom. Zatim stane i vrati se štencima – kaže Dilraya.

Ljubitelji životinja odlučili su ovu priču istjerati do kraja i pomoći psu koji toliko traži pažnju i njegu od jedine osobe koja za nju brine. Sada traže udomitelja za Dinku i njene psiće te skupljaju novac kako bi kujicu sterilizirali i cijepili, prenosi Daily Mail.