More i sunce zovu na odmor: Elvir Bolić na Jadran na motoru, Jasna Gospić odmara u Španiji

Dino Merlin također odmara na Jadranu, prije velikih koncerata koje će održati u Puli, na tvrđavi Ostrožac u Cazinu , te nakon trideset godina odsustva 5. augusta u Ulcinju

1034

Ljeto je u punom jeku, a more i sunce prizivaju turiste, od kojih su se mnogi već i vratili sa godišnjih odmora. Hrvatska i crnogorska obala su među poznatim Bosancima i Hercegovcima i dalje najpopularnije, ali sve više naših ljudi odlučuje se za tursku obalu, te najbliži Neum.

No, neke poznate televizijske, pjevačke i sportske ličnosti ove godine posjetile su i neke egzotičnije destinacije. Jasna Gospić nakon uspješnog koncerta kojim je obilježila 40 godina muzičke karijere, u junu je nekoliko sedmica sa kćerkom provela u dalekom Japanu, tačnije u Tokiju, koji je posjetila i prošle godine. Naša muzička diva porodični odmor tradicionalno je nastavila u španskoj Marbelli, gdje će spojiti i ugodno s korisnim te snimiti novi video spot.

Elvir Bolić ove godine odlučio se na more ići motorom. Bivši odlični nogometaš na Jadranu se priprema za nekoliko teniskih turnira veterana. Bolić je poznat kao veliki ljubitelj brodova i proteklih godina zajedno sa prijateljem Damirom Mršićem plovio je Jadranom svojom jahtom.

Naša najveća muzička zvijezda Dino Merlin također odmara na Jadranu, prije velikih koncerata koje će održati u Puli 28. jula, na tvrđavi Ostrožac u Cazinu 31. jula, te nakon trideset godina odsustva 5. augusta u Ulcinju.

Glumica Lana Stanišić dio odmora odlučila je provesti u Novom Sadu. Naime, voditeljica i producentica Face TV-a u društvu koleginice Naide Bećar je spojila ugodno s korisnim i posjetila Exit festival, gdje je uživala u nastupima svjetskih muzičkih imena, najboljim zabavama, ali i pravila reportaže i radila intervjue.

Pjevač Maid Hećimović, trećeplasirani učesnik prvog „X Factor Adria“, nakon što je u Trogiru na vrlo romantičan način zaprosio djevojku Ajlu Džafić, o čemu su izvjestili svi bh. i regionalni mediji, odmor je nastavio na otoku Pag. Kako je otkrio u kratkoj izjavi za naš portal, vjenčanje planira za narednu godinu.