Justin Bieber istetovirao obrvu kao dokaz ljubavi prema Hailey Baldwin

Njegovi fanovi se nadaju da će ova promjena imidža i sve što radi utjecati i na to da promijeni svoj stil i kada je muzika u pitanju, a, da li je tako, ostaje da vidimo

148

Tinejdž zvijezda Justin Bieber navikao je da iznenađuje svoje fanove potezima koje radi, ali ovog puta je otišao korak dalje. Naime, pjevač, poznat i po velikom broju tetovaža na tijelu, je kao dokaz ljubavi prema supruzi Hailey Baldwin uradio novu delikatnu tetovažu i to, ni manje ni više, nego na licu.

Tattoo umjetnik Keith McCurdy otkrio je da je Hailey istog dana uradila ono što je i njen muž. Kako tvrdi ovaj tattoo majstor, Bieber je uradio malu tetovažu koja se nalazi iznad obrve, ali je pjevač vješto sakriva kosom. Prema pisanju stranih medija, u pitanju je suptilna riječ “grace”, koja prevedena sa francuskog znači nježnu privrženost, snažnu naklonost ili zaokupljenost nekom osobom, u ovom slučaju to su vjerovatno osjećanja koja Justin gaji prema Hailey.

– Nisu uradili uobičajene tetovaže koje rade parovi. Ne želim da otkrivam više – rekao je McCurdy.

Njegovi fanovi se nadaju da će ova promjena imidža i sve što radi utjecati i na to da promijeni svoj stil i kada je muzika u pitanju, a, da li je tako, ostaje da vidimo.