U Grand centru na Ilidži, uz prisustvo brojnih zvanica i posjetilaca, otvorena je poslovnica marketing kuće R Media Group.

Prelijepo brendirani prostor u staklu privukao je pažnju i brojnih prolaznika, ali i djece.

Marketinška agencija, do sada poznata kao R Media, koja se primarno bavi grafičkim dizajnom i brendiranjem, proširila je djelatnost i obim poslovanja, te prešla u R Media Group.

Agencija pruža širok spektar usluga grafičkog dizajna, digitalni print malih i velikih formata, brendiranje vozila, poslovnih objekata i promo materijala, a sada je otvorena i za svakog prolaznika.

Provjereni tim kreativaca okupljen je sa ciljem da klijentima osvježi i osmisli, te manifestira plodonosne i nadahnjujuće načine predstavljanja tržištu, od početne ideje, do finalne realizacije.

– Naša agencija, čiju referens listu čine velike i uspješne vodeće firme u BiH, ali i šire, tokom poslovanja dokazala se kao pouzdan poslovni partner. Od sada ćemo sa poslovnicom, osim klijentima, biti dostupni i fizičkim licima koji imaju potrebu za printanjem, plastificiranjem, kopiranjem…, što je jedan od osnovnih razloga zašto smo se odlučili baš za ovu lokaciju. Zbog velikog broja posjetilaca i kupaca, tokom cijelog dana u Grand Centru, kao i zbog blizine Općine i drugih važnijih objekata na Ilidži, vjerujemo da je ovo dobar poslovni potez, jer dostupnost, pozitivna atmosfera i dobra direktna komunikacija, ključ su uspjeha u svakom poslu – kazao je za naš portal Armin Rizvić, vlasnik R Media Group.

Na otvaranju poslovnice prisustvovali su brojni predstavnici kompanija i dosadašnji saradnici, kao i posjetioci Grand Centra

Za više informacija o agenciji posjetite www.rmedia.ba