Ellen se ugurala u klinč Justina Biebera i njegove supruge Hailey Baldwin

Dosad je za svoje remek djelo “skupila“ 580 hiljada lajkova, ali i mnogo urnebesnih komentara koji pokazuju da je prava majstorica kad je riječ o nasmijavanju drugih

146

Volim što se volimo, napisala je na Instagram profilu televizijska voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres (61). Ona se odlučila malo “poigrati“ s naslovnicom Voguea pa je objavila fotografiju sebe u klinču s pjevačem Justinom Bieberom (24) i njegovom suprugom, manekenkom Hailey Baldwin (22).

Dosad je za svoje remek djelo “skupila“ 580 hiljada lajkova, ali i mnogo urnebesnih komentara koji pokazuju da je prava majstorica kad je riječ o nasmijavanju drugih.

“Ponovno si me nasmijala do suza“, “Ti si kraljica“ i “To samo Ellen može smisliti, stvarno si super“ samo su neki od komentara njenih pratitelja koje je posljednjom objavom na društvenim mrežama potpuno oduševila.

Ellen se i inače često voli zaigrati photoshopom.Tako je voditeljica već pozirala s američkim predsjednicima, ljubila se s najseksepilnijim holivudskim zvijezdama, sudjelovala u filmskim scenama, a čak je i potrčala s najbržim muškarcem na svijetu.

Naime, Ellen je na Twitteru jednom objavila fotografiju na kojoj trči na leđima atletičara Usaina Bolta (32), uz prigodni opis: “Ovako brzo odsad obavljam svoje svakodnevne zadatke“.

Samo na Instagramu prati preko 65 miliona ljudi.