Dženan Lončarević puni klubove po BiH, za Novu godinu nastupa na gradskom dočeku u Trebinju

Drago mi je što je pjesma "Piješ, sine" ušla u redovan repertoar u kafanama širom regiona i što je sviraju moje kolege, kaže pjevač

404

Pjesma “Piješ, sine” Dženana Lončarevića za samo nekoliko sedmica postala je regionalni hit. Pjevači u klubovima, restoranima, diskotekama teško mogu zamisliti nastup, a da na njihovom repertoaru ne bude pjesma za koju je tekst i muziku uradio Dragan Čolaković, a aranžirao je muzički producent Željko Vasić.

U decembru Dženan gotovo da nema slobodnog dana, a do kraja godine imat će čak šest nastupa u Bosni i Hercegovini. Tako će se Lončarević družiti sa publikom u klubovima Stara Ada (Banja Luka), “Art” (Mostar), “S” (Orašje), “Milenijum” (Odžak) i “Dijamant” (Bugojno), a na radost Trebinjaca nastupit će na velikom novogodišnjem dočeku na trgu u Trebinji.

– Drago mi je što je pjesma “Piješ, sine” ušla u redovan repertoar u kafanama širom regiona i što je sviraju moje kolege. Nakon pauze imat ću veći broj nastupa u BiH. Uglavnom je riječ o gostovanjima u klubovima, a u 2019. godinu održat ću nekoliko velikih koncerata u BiH u dvoranama – kaže Lončarević.