Dino Merlin priredio spektakl u Cirihu

Dvoiposatni koncert je s produkcijske strane dodatno usavršen, a set lista posebno osvježena

144
Merlin: Za Novu Godinu pjeva u Dobrovniku

U Cirihu, jednoj od najljepših svjetskih metropola, Dino Merlin je po četvrti put u okviru turneje “Hotel Nacional” publici priredio izvrstan muzičko-scenski show. Dininu jedinstvenu karizmu i dobro raspoloženje cijelog benda prepuna dvorana Stadthalle Dietikon ispratila je ovacijama. Dvoiposatni koncert je s produkcijske strane dodatno usavršen, a set lista posebno osvježena.

Otvoren je impresivnim “intro” dijelom laser show-a koji koncertu daje dodatnu dimenziju, a Dino Merlin je muzičko putovanje počeo duboko emotivnom “Sve dok te bude imalo”. U tom trenutku nastao je vatromet emocija nošen posebnom energijom i povezanošću između Dine i publike i tako je ostalo sve do posljednje otpjevane pjesme “Undo”.

Finale ovogodišnje turneje “Hotel Nacional” uslijedit će 31.12. za spektakularni doček Nove 2018. godine na kultnom dubrovačkom Stradunu u kojem atmosfera već ključa u iščekivanju Merlinovog muzičko-scenskog spektakla koji već četvrtu godinu osvaja publiku diljem svijeta.

– Na krilima dočeka Nove godine kojeg smo priredili upravo u Sarajevu prošle godine, slobodno mogu reći da pripremamo show kakav do sada nije viđen za Novu godinu u Dubrovniku- nedavno je izjavio Dino Merlin u razgovoru za Dubrovački vjesnik.